Hallo daar!

Welkom op onze webshop!

Graag stellen we ons hier even voor:

Wij zijn Sara, Laura en Eva, 3 zussen uit Bonheiden (een klein dorpje naast Mechelen, waar er verrassend veel leuks te beleven is).

Sara is de oudste zus (ook al denken veel mensen dat ze de jongste is, ze heeft de eeuwige jeugd, Peter Pan-style). Met een opleiding in hotelmanagement heeft ze al enkele jaren horeca-ervaring opgedaan én ze werkt in een advocatenkantoor. Verschillende interesses en van alle markten thuis! 

Laura is de middelste zus. Met een diploma communicatiemanagement op zak onze sociaalste zus die houdt van babbelen (en dan nog het liefst op een terrasje ergens). Wél al ervaring in verkoop ook, dus ons grote voorbeeld in het team. Ze weet van (Alwero) wanten! 

Eva is de jongste (en grootste zus). Zij torent boven de andere twee uit, maar blijft nog altijd het kleine (schattige) zusje. De fierste mama van Cézanne: de inspiratiebron voor onze winkel en standaard stand-up comedian in de familie. Eva is vroedvrouw, dus liefde voor baby’tjes en zorgen voor hun mama is al heel lang aanwezig. Ook bij Moa.Lova. kan ze dus haar ei kwijt! 

Dit zijn wij dus: niet alleen toffe kleertjes, maar ook professioneel zakendoen, leuke babbels en klantvriendelijkheid zijn prioriteit. De heilige viervuldigheid! 


Waarom Moa.Lova.?


We hebben alle drie altijd al een zwak gehad voor shoppen en op zoek gaan naar leuke en iets specialere kleren. Voor onszelf, that is.

En toen kwam Cézanne, die ons toonde dat shoppen voor baby’s en kindjes gewoon nog keiveel leuker is!
Samen iets opstarten was ook altijd al een stille droom van ons drie, dus we dachten: we gaan er gewoon voor!
En zo is Moa.Lova. ontstaan.

We wilden ook hier weer op zoek gaan naar speciale kleertjes die aangenaam en zacht zijn voor babyhuidjes, maar ook lief voor het milieu. Want de kindjes die wij vandaag willen kleden, gaan nog lang op deze planeet rondlopen.

Wij hopen dat jullie en jullie hartendiefjes even hard genieten van onze winkel zoals wij dat doen!

Hopelijk tot snel!


Veel liefs van de 3 zussen ♡