RETOURNEREN

Toch niet helemaal tevreden van je bestelling? De verkeerde maat? Dat kunnen we oplossen!

Om een retour te melden, stuur je best een e-mail naar hello@moalova.be. Dit binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling en vermeld je in de e-mail het volgende:

- je naam
- het ordernummer en factuurnummer
- het product dat je retour gaat sturen en de maat
- eventuele reden van retour

Je artikel(en) kun je dan retour sturen naar onderstaand adres:

Moa.Lova.
Krekelweg 4
2820 Bonheiden

Afgeprijsde artikelen (solden) worden niet teruggenomen.

De artikelen dienen in hun oorspronkelijke en ongebruikte staat en verpakking teruggestuurd te worden, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde artikel op een of andere manier in waarde verminderd is, behouden wij het recht om je aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen door jou dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.


Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat je het artikel slechts mag inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen
mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door jouw gebruik zal dit ten laste van jou in rekening worden gebracht.


De etiketten mogen niet van de kleren afgehaald of gescheurd zijn.

De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zodra wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, betalen wij binnen de twee weken het betaalde bedrag terug in de vorm van een tegoedbon. Afgeprijsde artikelen (solden) worden niet teruggenomen.

 

Wij raden aan om de artikelen niet zonder track and trace op te sturen, zo ben je zeker dat het pakje ook goed terecht komt. Verloren gegane pakjes zijn niet onze verantwoordelijkheid indien er geen track and trace nummer werd voorzien.